Gudstjenester i Ræge kirke

Søndag 23.september kl 11.00

TEMAGUDSTJENESTE

BESØK AV EIVIND ARNEVÅG
Denne helgen får vi besøk av tidligere proff-spiss Eivind Arnevåg! Lørdag er det inspirasjonssamling med tema «Sett- oppmuntret- utfordret» i kirken hvor Eivind snakker om toppidrett, trening og tro! Eivind Arnevåg er en inspirator som har foredrag i flere ulike sammenhenger. Han har 20 års erfaring som fotballtrener i KFUK/KFUM og er nå ansatt som leder for Oase-stiftelsen.
Denne samlingen er obligatorisk for konfirmanter, varmt anbefalt for konfirmantforeldre og andre interesserte
Søndag preker han i gudstjenesten kl 11.00 med tema «Rom for Gud».

Gudstjenesten er ved Haakon Kessel og Eivind Arnevåg.
Nattverd

I tilleg er det Barnemenighet og anledning til å stanse igjen på kirkekaffe etter gudstjenesten!

Velkommen!

Barnemenighet

Ukens høydepunkt!

img 02873 arrangement a
I en menighet som har "Fokus på livet" som slagord, innser vi at vi trenger hjelp til å holde oss fokusert. Å bruke en time søndag formiddag til å høre Guds ord, lære noe nytt eller å finne tid til ro og ettertanke i vakre omgivelser er en god hjelp på veien til et godt fokus!

Vi har gudstjenester hver søndag kl 11.00 med noen få unntak. Fullstendig oversikt finner du nederst på siden og i "Hva skjer" kalenderen. Sogneprest Haakon Kessel er hovedprest i Ræge.

En god time en vanlig søndag

ser slik ut:
Gudstjenestene følger den norske kirkes liturgi, eller oppbygging med Ræges eget særpreg. Gudstjenester starter med dåp eller nattverd før Tiger kommer og åpner barnemenigheten. Det er et mangfoldig musikalsk uttrykk med forsangerteam, ofte band og både lovsang og salmer.

På ordinære gudstjenestene har vi Barnemenighet, et eget sted for barna der det foregår undervisning, lek og moro på deres premisser.