Konfirmant i Ræge

Søndag 24.4
Lørdag 30.4

konf 2019

Invitasjon til konfirmasjon 2018-2019 sendes i posten til alle i Ræge sokn i mai-juni. Fikk du ikke fått invitasjonen, er du velkommen til å melde deg på likevel.

Trykk på linken under for å melde deg på til konfirmasjon 2019:

(Det er nå fullbooket til begge gudstjenestene lørdag 4.mai og kun mulig å melde seg opp til søndag 28.april.                                                                                                                                                            Dersom den datoen ikke passer, gjør følgende: Meld din konfirmant opp til søndag 28. april og skriv i kommentarfeltet at dere ønsker lørdag 5.mai).

Så langt det lar seg gjøre ønsker vi å komme deres ønske i møte. Vi tar en evaluering i stab etter ferien og tar dette opp på foreldremøtet 28.august.
God sommer!

Påmelding konfirmasjon 2018-2019

Konfirmant i Ræge! Et år med læring, opplevelser og fellesskap!

Få opplevelser sammen med andre konfirmanter!

Hva er egentlig konfirmasjon?
Konfirmasjonen fungerer som en forbønnshandling. Ordet konfirmere betyr å bekrefte. Konfirmasjon er en bekreftelse på at Gud og kirken ønsker at du skal tilhøre Ham.
Du må være døpt for å kunne være med på selve konfirmasjonsdagen.  Du trenger ikke stresse om du ikke er døpt, du kan melde deg på som konfirmant for det! Du kan være med på konfirmasjonsopplegget uansett, og så velge i løpet av konfirmanttiden om du vil døpes!

Så, hva skjer i konfirmanttiden?
Du kommer til å lære noe gjennom konfirmasjonstiden. Du vil lære mer om Gud, deg selv, om denne verden vi lever i, og om det fine samspillet oss mennesker imellom.
Du vil bli utfordret til å tenke på ting på en ny måte, og kanskje oppleve nye ting hos deg selv. Du vil få mulighet til å diskutere å ha samtaler med andre om ting du lurer på. Nå er det heldigvis ikke bare kunnskap og meninger som er viktig, livet skal oppleves. Vi reiser derfor på turer sammen og har ulike aktiviteter i løpet av konfirmasjonstiden! I løpet av konfirmasjonsåret skal du delta på gudstjenester, Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon, weekend og undervisning. Du kommer til å bli kjent med ungdomsarrangement som for eksempel UNGkjerkå, HITS, Confession og LUG.

I konfirmantsamlingene diskuterer vi temaer som: Å ta gode valg, Guds kjærlighet, bønn, hvorfor ber vi? Hvem er egentlig Gud? Du avslutter konfirmanttiden med konfirmasjonsdagen. Det er en festdag for deg, familien og menigheten!

konf h%c3%b8st 2018
konf
konf v%c3%a5r 2019

Litt praktisk info

Det koster 1000,- for høstsemesteret, og 1000,- for vårsemesteret.
Konfirmanttiden er åpen for alle! Hvis du har behov for tilrettelegging, tar du og familien din kontakt med Ræge menighet. Undervisningen finner sted på tirsdager. Det vil komme en mail med mer informasjon senere!

mer info kommer etterhvert